Van hozzáférése? | lépjen be
2021. április 10. | Ma Zsolt napja van.
Szaküzletünk és szervizünk a jelenleg hatályos szigorított intézkedési sávban a megszokott rend szerint továbbra is NYITVA TART.
webáruházban cikkekben
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet.
WEBÁRUHÁZBLOGCONNEXTIONHONLAPKÉSZÍTÉSSZERVIZKAPCSOLAT
ADATVÉDELMI NYILATKOZATFELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Connextion

Cégünk, a Connextion Számítástechnikai és Távközléstechnikai Kft. 2001. július 31-én alakult. Fő tevékenysége a vezetékes és vezeték nélküli kábeltelevíziós és informatikai hálózatok tervezése és kivitelezése, informatikai rendszerek telepítése volt, melynek keretében a TVNetWork Rt. megbízásából építettük és kezeltük a kiskunhalasi kábeltelevíziós és internetszolgáltatást biztosító hálózatot, továbbá technikai segítséget nyújtottunk az ügyfelek részére.

2002-től már több kiskunhalasi és térségi vállalkozás és közintézmény informatikai partnereként biztosítottuk a költséghatékony eszközbeszerzést és háttértámogatást, magalapozva kiemelkedő partnerkapcsolatainkat, mind ügyfeleinkkel, mind beszállítóinkkal.

2005. január 17-én nyitottuk kiskereskedelmi üzletünket Kiskunhalason az Eötvös utca 7. szám alatt, mivel egyre nagyobb igény merült fel - a már hatékonyan működő céges támogatási rendszerünk mellett - a magán vásárlókat is kiszolgálni kiváló minőségű és árú termékekkel.

2006. március 20-tól a megnövekedett igények zökkenőmentes kielégítésének érdekében az Eötvös utca 8. szám alá költöztünk, ahol széles áruválasztékkal, 2 szinten, tágasabb, ügyfélbarát légkörrel várjuk vásárlóinkat.

2012. május 29. ismét egy fontos dátum életünkben, hiszen immár a cégvezetés tulajdonában álló ingatlanban, a Szász Károly utca 13. szám alatt fogadjuk ügyfeleinket, még szélesebb termék és szolgáltatáskínálattal.

Kitartó és eredményes munkánknak köszönhetően a legfejlettebb technikai és szolgáltatás választékot a lehető legkedvezőbb áron biztosítjuk, a kezdeti elképzelések formába öntésétől az eszközök beszerzésén, telepítésén keresztül a megbízható háttértámogatás, szerviz biztosításáig. A kiemelkedő minőség záloga, hogy cégünk minden alkalmazottja felsőfokú végzettségű, diplomás szakember.

Büszkék vagyunk rá, hogy a HEFOP 3.1.3 Nemzeti Fejleszési Terv / Új Magyarország pályázatától kezdődően rendszeresen és sikeresen veszünk részt Kiskunhalas és számos más település (Ásotthalom, Csólyospálos, Izsák, Kecel, Kiskőrös, Kiskunmajsa, Kunfehértó, Öttömös, Soltvadkert, Szank, Tompa, Zsana) iskoláinak és közintézményeinek projektjeiben (HEFOP, TÁMOP, TIOP) számítástechnikai eszköz, szoftver, szolgáltatás, továbbá a fogyatékkal élők informatikai eszköz-használatát segítő speciális szoftverek, berendezések beszállítója, üzembe helyezőjeként.

Cégünk teljes körű informatikai partnerként a konfigurációk megtervezésén és az eszközök beszerzésén túl szakmai segítséget nyújt minden ügyfelének, az informatikai berendezések telepítésén felül vállalja azok felügyeletének biztosítását, rendszergazdai feladatok ellátását, adatok, dokumentumok védelmét mind az internetes kártevők, mind a véletlen balesetek ellen, vezetékes és vezeték nélküli számítógépes hálózatok, internet/nyomtató/fájl-megosztások kiépítését.

Kiemelkedő fontosságú szolgáltatásunk a honlapfejlesztés, azaz internetes/intranetes weblapok, portálok készítése, karbantartása. A néhány oldalas bemutatkozó oldalaktól az adatbázis alapú portálokig minden igényt megvalósítunk.

Célunk a hatékony munka avagy gondtalan szórakozás biztosítása, melynek sikerét ügyfeleink egyre növekvő száma is megerősíti.

Várjuk Önt szaküzletünkben!

Tisztelettel:

 

Kakas Szabolcs Jácint
Okl. mérnök-informatikus
ügyvezető

Hol vagyok? | Connextion

Kosár

Még nincs termék a kosárban.