Van hozzáférése? | lépjen be
2021. április 19. | Ma Emma napja van.
Szaküzletünk és szervizünk a jelenleg hatályos szigorított intézkedési sávban a megszokott rend szerint továbbra is NYITVA TART.
webáruházban cikkekben
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet.
WEBÁRUHÁZBLOGCONNEXTIONHONLAPKÉSZÍTÉSSZERVIZKAPCSOLAT
BÖRZEINGYEN HITELÁRUHITELMICROSOFT OFFICEVÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓKKÖRNYEZETÜNKÉRT

Keresés

Találatok a következő kifejezésre: connextion

Cikkek

26
05
2016

a) cégnév: Connextion Kft.
    székhely: 6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 13.
    levelezési cím: 6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 13.
felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

b) Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

c) Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

d) Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.

e) Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt.

f) Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. megbízó biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse.

Társaságunk a szóbeli panaszt valamennyi, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségben, annak nyitvatartási idejében, ennek hiányában a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (…, …) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. A Magyar Cetelem Zrt. a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (hétfőn) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a panasz közlését követő 30 napon belül megküldi az ügyfélnek. A Pénzügyi Békéltető Testület hatáskörébe és illetékességébe tartozik a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó - jogviszony létrejöttével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy bírósági eljáráson kívüli rendezése. E célból a Pénzügyi Békéltető Testület egyezség létrehozását kísérli meg, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.

14
04
2015

Vásárolj részletre, de ne fizess kamatot!

Minden asztali számítógépre és notebookra most kamatmentes hitelfelvételi lehetőséget nyújtunk, az alábbi feltételekkel.

Ingyen Hitel keretében finanszírozható termékek

Connextion asztali számítógép egyedi igények szerint, alkatrészekből összeállítva
- Komplett konfiguráció, perifériákkal (monitor, nyomtató, billentyűzet, egér), vagy akár azok nélkül.

Notebook
- Bármely típusú notebook,
- Nem előtelepített Microsoft Windows 7, vagy 8.1 operációs rendszer,
- Hordtáska,
- Egér.

Bestbyte akcióban részt vevő termékekre az ajánlat nem vonatkozik.

Más termékekre kedvező kamatozású hitelt tudunk biztosítani.

A folyósítható teljes hitelösszeg bruttó 120 000 Ft, az ezt esetlegesen meghaladó vételárat önerőként a vásárláskor kell rendezni.

A hitel időtartama fix 6 hónap.

A hitelt a Cetelem Bank biztosítja, a hitelfelvétel bírálathoz kötött. A hitelügyintézés, a hitelfelvevő személyes jelenlétével, szaküzletünkben történik.

Szükséges dokumentumok

- Személyi igazolvány,
- Lakcímkártya,
- Adókártya,
- A lakcímkártyán lévő címre szóló közüzemi számla (villany, gáz, víz),
- Munkabér igazolásához utolsó havi bankszámla kivonat, vagy munkáltatói igazolás,
- Nyugdíjas esetén nyugdíjas igazolvány, utolsó havi nyugdíjszelvény, vagy utolsó havi bankszámla kivonat, amennyiben a folyósítás arra érkezik.

Cetelem hitelkártyával rendelkező ügyfeleink a kiválasztott terméket azonnal, bírálat nélkül megvásárolhatják.

20
03
2015

Első benyomás
Most jött, még nem láttuk, kinyitottuk, bekapcsoltuk, kipróbáltuk. Megírtuk.

04
03
2014

Az LCD-TFT monitorok kijelzőjén - függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy LED-es technológiával működnek - pixelhibák fordulhatnak elő, azaz leegyszerűsítve a képet alkotó képpontok közül egy, vagy több nem képes színének megváltoztatására. Ezen hibák a technológia jelen állása szerint nem zárhatóak ki teljesen és nem is javíthatóak. 

A gyártók a legtöbb esetben a pixelhibák garanciális elfogadása szempontjából az ISO 13406 Class II nemzetközi szabványt alkalmazzák, így a Connextion Kft. ez úton tesz eleget tájékoztatási kötelezettségének, valamint felhívja kedves vásárlói figyelmét, hogy a termék megrendelésével Ön elismeri, hogy: 

- az ISO 13406 Class II nemzetközi szabványban foglaltak alapján kielégítő információhoz jutott a vásárolni kívánt termék lényeges tulajdonságaival, valamint garanciális feltételeivel kapcsolatban,
- amennyiben a gyártó az ISO 13406 Class II szabványnál kedvezőbb feltételeket kínál termékeire, úgy a megvásárolandó monitor gyártójának pixelhibára vonatkozó garanciális feltételeit a következő leírások alapján gondosan áttanulmányozta, és megértette, így a vásárolni kívánt termék lényeges tulajdonságaival, valamint garanciális feltételeivel kapcsolatban kielégítő információhoz jutott.


4.4.1. Az ISO 13406 Class II szabvány általános ismertetése:

A szabvány négy különböző hibát különböztet meg, melyek definíciói a következők:

1. típusú: A maximum fényerő parancsra adott átlagos pixel válaszreakciónak nagyobb, mint 75%-ával való reagálása a minimum fényerő parancsra (mindig fényesen világít).

2. típusú: A minimum fényerő parancsra adott átlagos pixel válaszreakciónak kevesebb, mint 27%-val reagálása a maximum fényerő parancsra (mindig sötéten világít).

3. típusú: Egyéb, nem első vagy második típusú hiba, például egy beragadt subpixel (alpixel). Az aktív mátrix LCD kijelzőknél, minden egyes pixel pozíción 3 folyadékkristály cella helyezkedik el. Ezeknek a vörös, zöld, és kék subpixeleknek az együttes működése teszi lehetővé a teljes színskála megjelenítését. Minden egyes cellát egy adott tranzisztor vezérel, mely közvetlenül a cella felett található. A tranzisztor meghibásodásakor az adott képpont mindig vörösen, zölden, vagy kéken világít. (Általánosságban elmondható, hogy ez a leggyakrabban előforduló hiba.)

4. típusú, csoporthiba: kettő vagy több hibás pixel egy 5x5 képpontos területen. Ezen kívül a csoporthiba szabály kimondja, hogy nem lehet kettőnél több hibás fényes vagy sötét pixel egy 5 képpont sugarú területen. Szintén hibásnak számít az a kijelző, ahol egy 5x5 képpontos területen 2 vagy több vörös, zöld, vagy kék pixel fordul elő.

Az ISO 13406 Class II szabvány szerint, az elfogadott hibák száma típusonként 1 millió pixelre vonatkoztatva a következők:

1. típus - 2db
2. típus - 2db
3. típus - 5db
4. típus - 2db

Például egy 1024x768 natív felbontású kijelzőn (786.432 pixel) a következők még elfogadhatónak tekinthetők:

- első típusú (fényes) pixelek száma = 2 x 786.432 / 1.000.000 = 1,57.
- második típusú (fekete) pixelek száma = 2 x 786.432 / 1.000.000 = 1,57.
- harmadik típusú (vörös/zöld/kék) pixelek száma = 5 x 786.432 / 1.000.000 = 3,93.

Tehát 2 mindig fényes pixelt már nem enged meg a szabvány 1024x768 felbontású kijelzőn.

A maximum engedélyezett hibák száma 1024x768 felbontású kijelzőn (első + második + harmadik típusú): 5 képpont hiba, melyből maximum egy lehet fényes, egy sötét és három vörös, zöld vagy kék.

Ezen kívül a csoporthiba szabály kimondja, hogy nem lehet több mint kettő hibás fényes vagy sötét pixel egy 5 képpont sugarú területen. Szintén hibásnak számít az a kijelző, ahol egy 5x5 képpontos területen 2 vagy több vörös, zöld vagy kék pixel fordul elő.

28
02
2014

www.connextion.hu


Egyedi honlapok, az Ön igényei szerint.
Hívjon minket! 06-70/387-8218.

26
11
2013

A Cetelem áruhitel ajánlatait nyújtjuk Önnek, hogy megvásárolhassa a nálunk kiválasztott terméket. Amennyiben minden, az alábbiakban felsorolt irat rendelkezésre áll, úgy a teljes hitelbírálat szaküzletünkben akár 15 perc alatt lezajlik.

Részletekben is fizethet - áruhitellel

A Connextion Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 44,67% (500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft; 36 hó). Érvényes: 2013. 01. 01-től visszavonásig.

Mit nyújt Önnek a Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitele?

Kedvező feltételeket, mert a hitelösszeg 20 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet, 200 000 Ft értékű vásárlásig csak kivételes esetekben kell saját erőt fizetnie.
Kényelmet, mert Ön a hitelkérelmét helyben benyújthatja. Gyorsaságot, mert 15-30 percen belül választ adunk hitelkérelmére.
Biztonságot, mert a hitelfedezeti biztosítás lehetőséget is felajánljuk.
Egyszerűséget, mert a hitel engedélyezése esetén Ön azonnal elviheti az Ön által kiválasztott árut.

Hitelbírálati díjat a Bank nem számít fel.

A vásárlás és hitelügyintézés menete

 • Válassza ki az Önnek megfelelő terméket/szolgáltatást.
 • Kérjen hitelajánlatot a megvásárolni kívánt termékre – kérjen előzetes hitelbírálatot!
 • Mutassa be ügyintézőnknek a szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumokat.
 • A szaküzletünkben történő szerződéskötést követően a kiválasztott árut, amennyiben az raktáron van,  azonnal hazaviheti.

Áruhitel esetén a szükséges önrész nagysága a vételár függvényében

 • 200.000 Ft-ig önrész befizetése nélkül.
 • 200.001 Ft-tól 300.000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a.
 • 300.001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a.

Az önrész nagyságát meghatározó vételárhatárok egyes esetekben eltérőek lehetnek. Kérjük, a részletek felől érdeklődjön az üzletekben.

A Magyar Cetelem Bank Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 41,20% (500 000 Ft, illetve 2 000 000 Ft; 36 hó). Érvényes: 2010. 06. 11-től visszavonásig.

Az áruhitel igényléséhez szükséges dokumentumok

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

 • érvényes állandó személyi igazolvány vagy,
 • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya,
 • vagy új típusú, kártyaformátumú vezetői engedély és lakcímkártya,
 • vagy érvényes útlevél és lakcímkártya.

Egyéb dokumentumok:

 • érvényes adóigazolvány,
 • két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz- vagy villanyszámla.

Jövedelmet igazoló okmányok:

 • alkalmazottaktól 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt formanyomtatványa),
 • vállalkozóktól az APEH által érkeztetett előző évi SZJA bevallás vagy APEH jövedelemigazolás,
 • nyugdíjasoktól utolsó nyugdíjszelvény, nyugdíj törzslap.

A felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumokat is kérhet, a hatályos hirdetmény szerint. Ez az ismertető a Magyar Cetelem Bank részéről nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

Hol kaphatok további felvilágosítást a hitellel kapcsolatban?

További részletekért kérjük, keressen bennünket telefonon a 06-77/427-927-es vagy a 06-70/935-4227 számon, vagy látogasson el szaküzletünkbe, ahol személyre szabott felvilágosítással állunk rendelkezésére, valamint beszerezhető a szükséges jövedelemigazolási nyomtatvány is. Az áruhitellel kapcsolatos információkat a www.cetelem.hu oldalon is megtekintheti.

Galériák

Képek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Börze

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat
Hol vagyok? | Webáruház

Kosár

Még nincs termék a kosárban.