Van hozzáférése? | lépjen be
2021. április 13. | Ma Ida napja van.
Szaküzletünk és szervizünk a jelenleg hatályos szigorított intézkedési sávban a megszokott rend szerint továbbra is NYITVA TART.
webáruházban cikkekben
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet.
WEBÁRUHÁZBLOGCONNEXTIONHONLAPKÉSZÍTÉSSZERVIZKAPCSOLAT
BÖRZEINGYEN HITELÁRUHITELMICROSOFT OFFICEVÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓKKÖRNYEZETÜNKÉRT

Keresés

Találatok a következő kifejezésre: honlap

Cikkek

19
10
2016

www.halaspress.hu

Egyedi honlapok, az Ön igényei szerint.
Hívjon minket! 06-70/387-8218.

19
10
2016

www.kertvarosihalas.hu

Egyedi honlapok, az Ön igényei szerint.
Hívjon minket! 06-70/387-8218.

19
10
2016

www.casapanorama.hu

Egyedi honlapok, az Ön igényei szerint.
Hívjon minket! 06-70/387-8218.

26
05
2016

a) cégnév: Connextion Kft.
    székhely: 6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 13.
    levelezési cím: 6400 Kiskunhalas, Szász Károly utca 13.
felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

b) Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

c) Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

d) Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.

e) Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt.

f) Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. megbízó biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse.

Társaságunk a szóbeli panaszt valamennyi, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségben, annak nyitvatartási idejében, ennek hiányában a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (…, …) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. A Magyar Cetelem Zrt. a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (hétfőn) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Társaságunk, illetve a Magyar Cetelem Zrt. az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a panasz közlését követő 30 napon belül megküldi az ügyfélnek. A Pénzügyi Békéltető Testület hatáskörébe és illetékességébe tartozik a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó - jogviszony létrejöttével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy bírósági eljáráson kívüli rendezése. E célból a Pénzügyi Békéltető Testület egyezség létrehozását kísérli meg, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.

20
03
2015

A pár lapos bemutatkozó oldaltól az összetett adatbázis alapú portálon, webáruházon át az interaktív érintőképernyős alkalmazásokig minden feladatban számíthat ránk.

Egyszerűen, saját számítógépről / tabletről / telefonról kezelhető honlap, teljes tartalmi módosítási lehetőséggel, galériával, hírfolyammal már nettó 80.000 Ft-tól!

Tekintse meg referenciáinkat és válasszon Ön is bennünket!

28
02
2014

www.konyvtar.kunfeherto.hu


Egyedi honlapok, az Ön igényei szerint.
Hívjon minket! 06-70/387-8218.

Galériák

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Képek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Börze

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat
Hol vagyok? | Webáruház

Kosár

Még nincs termék a kosárban.